Kan man give en hund i gave? – Dit liv kan forbedres med en firbenet ven

Kan man give en hund i gave?
– Dit liv kan forbedres med en firbenet ven

Vi ved alle sammen, at vores bedste ven er et dyr på fire ben, som løber rundt nede på jorden. Vi ved, at hunden giver en glæde i livet, som vi ikke kan være foruden. Når man kommer hjem efter en lang dag på jobbet, vil vi alle sammen gerne tages i mod i døren af en smilende og salvende hund, der elsker endelig at se dig igen. 

Derudover giver den trofaste følgesvend en hel masse motion. Det har vi mennesker brug for, selvom vi måske har tendens til at glemme det fra tid til anden. 

Menneskets lange, trofaste livsledsager 

Tager vi et kig på mennesket relativt korte historie, har hunden været med i en god portion af tiden. Der har cirka været mennesker i 200.000 år. Der har cirka været mennesker med vores hjernekapacitet i 70.000 år. Og hunden har som minimum fulgt os i 10.000. Er du skarp på en lommeregner, kan du regne ud, hvor mange procent af vores levetid, vi så har haft hund. 

Over de sidste 10.000, hvor vi som menneskeslægt har haft vores kære hund, har vi lært at begå os med hunden. Vi har lært, at den har behov, som at den ved, vi har behov. Vi ved, at den skal have mad for at forblive venlig over for os. Omvendt ved hunden, at den ikke behøver være for besværlig og gerne skal yde noget beskyttelse for os. 

Det har givet os en sprog, hvor vi kan kommunikere med dyret helt uden, at vi behøver tænke over det. Hvis du kender til det, så kom ind at købe hund på dyreportal.dk. De har masser af hunde til salg, som ligesom os mennesker kender deres rolle – menneske og hund imellem 

Den glade hund efter en lang arbejdsdag 

Alle mennesker ønsker at komme hjem efter en lang dag på jobbet til et smilende ansigt. Det kan være dit forhold sørger for det. Det kan også være, der skal en hund til. i så fald skal du tjekke hunde til salg

Finder du nogle lækre og søde hunde til salg er det med at slå til. For du må vide med dig selv, at hunden altid er der for dig. 

Faktisk har man lavet undersøgelser på universiteter for at prøve at forklare, hvordan hunden kan være så trofast. Hunden ved altid, hvornår dens ejer kommer hjem og står klar ved døren. 

Motionen på gåturene 

Den sidste klare fordel ved at få anskaffet dig en hund er, at du får dig en masse motion. 

Du finder dig nogle søde hunde til salg, vælger en. Og snart skal du vænne dig til at gå flere kilometer om dagen for at holde hunden glad, frisk og sund. 

den bevægelse kunne ville alle sammen godt trænge til. Mange af os gør det bare ikke af os selv. Vi har behov for en overgearet hund, der står for fodenden og venter på, at vi gør klar. 

Så kom i gang med at finde dig en hund. Det forbedrer dine levestandarder på utrolig mange måder.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *