3 gode gaveideer til de nye husejere

Kender du nogen som lige har købt et hus og ønsker du at give dem en god gave i den forbindelse? Det er klart, at gaven gerne må være til deres hus eller deres have. det vil give god mening i forhold til deres nye køb og det vil være en rigtig fin gestus af dig. Her får du tre tips til gode gaver, som du kan give de nye husejere.

Du kan også forære dem et abonnement på et boligmagasin eller et magasin hvor de kan få en masse inspiration til deres have. Det kan for eksempel være et magasin som det her – https://bygoghus.dk/.

Blomster til haven

I stedet for at købe en buket blomster, som man så ofte gør så kan du købe blomster, som de kan plante ud i deres have. På den måde vil de kunne få glæde af blomsterne år efter år og i mange flere måneder, end en buket vil kunne give dem. Derfor er blomster til haven altid en god ide, til de nye husejere.

Frugttræer

Har de købt en stor grund og er den forholdsvis bar? Så kan det være at du skal kigge på at købe et lækkert frugttræ til dem. Det vil give noget fylde til deres have og det vil give dem mange lækre frugter år efter år. Derudover vil det også være rigtig godt for miljøet.

En hjælpende hånd

En måske lidt utraditionel gave ville også kunne være at du sætter tid af til, at hjælpe dem til rette i deres nye hus. Hvis der er meget de skal lave, før at de kan flytte ind, så vil de helt sikkert sætte stor pris på at få en hjælpende hånd med at komme på plads. Det kan nemlig være rigtig svært at skulle lave det hele selv.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *