3 gaveideer til kvinden i dit liv

Gaver kan man aldrig give for mange af, og slet ikke, hvis man har en partner, som man bare rigtigt gerne vil forkæle. Men måske har du allerede givet kvinden i dit liv så mange gaver, at det begynder at blive svært at komme i tanke om noget nyt. Eller måske har hun simpelthen allerede alt hvad hun ønsker sig. Hvis det er tilfældet, så skal du læse med her, hvor der kommer 3 gode gaveideer, der altid falder i god jord.

Giv en gave af tid

For mange, er det den bedste gave af alle. Altså gaven af tid. Det betyder, at du giver en gave, der giver modtageren mere tid at gøre med. Det gør man, ved at fjerne nogle af de opgaver, som hun ellers skulle have brugt sin tid på, og dermed give mulighed for at putte noget ekstra rart ind i den nyvundne tid. Du kan for eksempel bestille mad ud af huset, og dermed give ikke alene et lækkert måltid mad, men også tid til at nyde den, og en aften fri for at skulle tilberede mad selv. Det giver også en del mindre opvask, når man ikke laver maden selv. Kender du hendes livret, vil det også glæde hende at vide, at du har lagt mærke til hvad hun kan lide at spise. Så giv din kvinde mad hun ikke selv har lavet – det vil hun elske hver gang.

Giv en gave af ord

Ord betyder rigtigt meget, når man gerne vil vise betydning. Og der findes rigtigt mange forskellige måder, du kan give en gave af ord til kvinden i dit liv. Her skal du tænke dig om, og finde frem til det, du gerne vil sige, og finde en måde at sige det på, uden faktisk at bruge ordene. Forvirret? Det er faktisk slet ikke så svært. Du kan finde ord mange steder. Det kan være sange, som betyder noget for jer, som du kan samle på en playliste. Det kan også være symboler i et armbånd, på ord og steder og begivenheder, der har betydet meget for jer sammen. Måske har I noget, I altid siger til hinanden, eller et citat, som viser dine følelser for hende. Det kan du få printet og sat i en ramme, eller indgraveret i et smykke. Ord er den perfekte gave, som altid vil tilføje betydning til det du giver.

Giv en gave af dig

Kvinden i dit liv ønsker sig helt sikkert dig, mere end nogen anden ting. Du kan simpelthen give hende dig, din tid og dine ord, ved at give hende din ubetingede opmærksomhed. Det kan du sætte rammer omkring, og gøre ved at give hende et weekendophold, en rejse, eller en weekend i jeres egen seng. Fortæl hende blot, at du er hendes i denne tidsperiode, og stå så ved det. Gem telefonen væk, og hav fokus på at komme nærmere hinanden. At give sig selv, er en gave der aldrig kan gives nok.