5 fantastiske gaver til far du kan give sammen med dine søskende

Det er en god idé at gå sammen med dine søskende når der skal gives gaver til forældrene. På den måde kan I få et større budget at gøre godt med, og I kan hjælpes ad med at finde den helt rigtige gave. Det kan dog være svært at komme frem til den geniale idé, så her følger fem gaveforslag der forhåbentlig kan hjælpe jer.

De hjemmelavede

Hjemmelavede gaver behøver ikke være fra et barn, eller fra en meget kreativ person. Der findes mange muligheder for nemme, hjemmelavede gaver som stadig er flotte og brugbare. Den slags personlige gaver er en sikker måde at give jeres far en lille klump i halsen.

En mulighed er at finde en workshop et sted, hvor I kan blive guidet til at lave noget særligt til jeres far. Flere steder i Danmark kan man sandblæse glas. Et flot glas med en personlig hilsen som I selv har lavet, vil helt sikkert imponere ham.

En anden mulighed er at lave en personlig fotobog. I kan enten bestille den online, hvor I kan designe den på computeren hjemme, og i fællesskab beslutte hvilke billeder der skal med. Eller I kan lave den helt fra bunden ved at købe en blank fotobog, som I selv sætter billeder i, og skriver små, søde hilsner ved.

De sjove

Hvis jeres far er mere til sjove end rørende gaver, er der også mange muligheder. Prøv jeres fantasi og giv ham end oplevelse der får ham i godt humør. Der er et hav af oplevelsesgaver, som I blandt andet kan finde på denne her side.

For det første kan I give ham en sjov og udfordrende oplevelse, som at klatre i træer i bedste Go-High stil. Uanset om han er en sporty type eller ej, vil det kunne få et smil på hans læber, og give ham et rigtig adrenalin-kick. Tag gerne med ham, så I kan have det sjovt sammen.

For det andet kan I overraske ham med et sjovt arrangement. I kan sende ham ud af huset, invitere hans gode venner, og lave en lækker middag til dem. En aften i selskab med sjove venner hvor han ikke selv har skulle røre en finger, vil være noget han kan huske og grine af længe.

Den luksuriøse

Hvis jeres budget er større end sædvanlig, og I virkelig synes jeres far skal forkæles denne gang, så giv ham en miniferie. Der findes mange gode tilbud på en forlænget weekend et lækkert sted.

Måske er han til storby, god mad og ølsmagning, eller til en fredelig hytte i skoven med lange gåture. Uanset hvilken type han er, vil han helt sikkert elske at få en ferie foræret. I kan desuden invitere jeres mor eller en god ven som I ved han ville have det sjovt sammen med.

Selvom I ikke selv skal med på hans miniferie, vil gaven også gavne jer. Der er nemlig stor chance for at han kommer tilbage med mere energi og overskud, og det kan han takke jer for.