Sådan holder du fødselsdag på Roskilde festival

Roskilde festival er noget af en fest og for dem der hvert år trofast tager med så er det med garanti noget som de ser frem til med længsel flere måneder før det overhovedet starter. Det siger lidt om hvor populært den er som festival og det siger også lidt om hvor god en stemning, der generelt er.

 

Et problem som dog ofte kan opstå, er hvis man har fødselsdag på en af de dage hvor man er på festivalen. Det kan have flere forskellige problematikker med sig, og nogle af de store problemer som man umiddelbart hurtigt vil kunne se, er at det kan være svært at finde et sted blandt alle menneskene på pladsen, hvor man kan sidde i fred og ro og nyde det gode selskab og ligeledes er det svært at have gaver med, for hvor skal man lige opbevare på dem på pladsen uden at man behøver gå og være bange for at de kan være blevet stjålet når man kommer tilbage igen.

 

Skriv et godt fødselsdagskort

Selvom det kan være svært at holde sin fødselsdag der så er der alligevel nogle ting, man kan gøre for at dagen alligevel bliver så god som mulig. Først og fremmest kan du som ven vælge at skrive et sjovt og dejligt fødselsdagskort. Når man nu ikke har mulighed for at være derhjemme, så er det vigtigt at du gør så meget ud af dette kort som muligt.

 

Herunder finder du et par flere ideer til hvordan dagen alligevel bliver lidt speciel.

 

  • Forbered dagen med vennerne. Fortæl dine venner at du har fødselsdag så de er forberedte og måske har mulighed for at give dig en fødselsdags-øl eller lignende.
  • Inviter folk med fra andre steder på festivalen. Hvis du måske har mødt andre mennesker gennem festivalens forløb så tænk over om de måske skal inviteres med.
  • Vent med fødselsdagsgaverne. Dette er måske i virkeligheden den vigtigste ting. For det er super dumt at tage sine gaver med, for de kan blive væk eller måske endda blive stjålet.

 

Hvis du ikke føler at det bliver et problem så kan du læse mere om selve festivalen på deres hjemmeside.