3 idéer til en anderledes og eksklusiv gave til ham

At finde en gave til en mand kan være besværligt. De har måske nogle kedelige ønsker, fordi de selv køber alt det, der kunne være bare lidt sjovt at give som gave. Tilbage er der måske kun sokker, og derfor får du her et par idéer til den næste gave til ham. Nogle af dem har du sikkert hørt før, men hvis du læser lidt mere om dem, vil du med sikkerhed blive inspireret.

Hurtigt fremad med bil

En sikker vinder er altid fart. Mange steder kan man nu købe en time eller to eller en hel dag i en hurtig bil, og det behøver ikke at koste alverden. En stor del af følelsen er at sidde bag rattet i noget, der er hurtigere end ens eget, og derfor behøver man ikke slå sparegrisen i stykker og leje en Ferrari. En større Mercedes eller en hurtig Audi kan også klare det, så her er du sikker på at give ham en eksklusiv gave, han kommer til at huske, og som han ikke har fået før. Du kan også være sikker på, at han ikke stopper med at snakke om den her gave i nogen nær fremtid.

En tur i luften i gave

De fleste af os kommer kun op i højden, når vi er på vej på ferie i et fly. Hvis du giver ham en tur i varmluftsballon eller helikopter, vil han med sikkerhed blive glad, og der behøver du heller ikke at tømme pungen. Mange steder har gode tilbud på disse eksklusive gaver, og så er det bare at vælge tid og sted – og så af sted. I luften er der ro til at nyde hinanden, udsigten og glemme alt det, der foregår på jorden. Der er ikke noget sted, hvor færre ting trækker i ham og kræver hans opmærksomhed, så en tur i luften vil han med sikkerhed blive glad for.

En anderledes oplevelse kunne også være svævefly, da intet måler sig med følelsen af at være overladt til naturens kræfter og svæve rundt, og her vil der tilmed være mulighed for, at han kan få lov til at styre slagets gang – i nogen grad i hvert fald.

Luksussmagning

Enhver mand har noget, de kan lide. Det kan være kaffe, cognac, vin, vodka eller noget helt fjerde. Man behøver tilmed ikke at være ekspert eller meget passioneret, før man kan sætte pris på de eksklusive rammer, en luksussmagning tilbyder. Det kan tilmed være, at man finder en ny passion eller blive endnu mere glad for den nydelseshobby, man i forvejen har, hvis man får lov at prøve nogle forskellige ting.

Luksussmagninger behøver selvfølgelig ikke at være forbundet med alkohol, og mange steder tilbyder også smagning af oste, chokolade og andre ting, der med sikkerhed også er en oplevelse værd. Hvis du stadig ikke er helt sikker på hans næste gave, eller hvis du ønsker mere information om det, du lige har læst, så kan du her finde den sidste gaveinspiration, og der er mange flere muligheder, end dem vi har nævnt her. Måske er han mere til wellness? Måske vil han hellere smage på noget lækker mad end kaffe?