Giv en knivsliber i gave

Mænd har en tendens til at bruge mindre tilbehør. Plus de elsker deres legetøj, så hvis det ikke er dyrt, ejer de det sandsynligvis. Hvis det er meget dyrt, giver du dem ikke som gave alligevel. Så det er vanskeligt at gave mænd. En god gave som de færreste tænker på er en knivsliber. Alle har brug for en knivsliber, men det er ikke alle der ejer en.

Derfor er den vigtig

Det er vigtigt at holde knive skarpe, så de skærer mad gennem med mindre glid. Døde knive er farlige, fordi et kedeligt blad kræver mere kraft til at udføre jobbet og derfor har en større chance for at glide og miste mærket. Desuden koges dårligt skåret mad ikke ordentligt. En skarp kniv vil producere mad, der er skåret jævnt og koges derfor jævnt. Vi viser dig, hvordan du skærper køkkenknive – det er en af de nemmeste måder til øjeblikkeligt at forbedre din madlavning.

Hvis din kniv er blevet ganske kedelig, bliver du nødt til at omforme knivens blad. Dette kræver fjernelse af en rimelig mængde metal – mere end du nogensinde kunne fjerne med et slibestål. For at gendanne en meget kedelig kniv kan du gøre et par ting. Du kan sende den ud i en forretning, men det kan godt være dyrt i længden eller — den mest bekvemme mulighed — du kan bruge en manuel slibemaskine.

Sådan holder man en kniv skarp

Det er absolut dårligt for din kniv hvis dine lægger og roder rundt i en skuffe, det bliver de sløve af. En god ide vil være at have en knivblok, den beskytter dine knive fra at blive mere sløve end højst nødvendigt. Hvis du gerne vil købe en knivsliber i gave, så køb knivsliber her. Det er den perfekte gave til manden, der ikke ved hvad han ønsker sig.