Sådan får i jeres barn til at lege udenfor

I en tid hvor børnenes yndlingslegetøj er at finde i skikkelsen er en smartphone, iPad og en computer, er det meget minimalt, hvor meget børn leger udenfor. Hvis de ikke bliver bedt om at stoppe, så kan de bruges flere timer dagligt på at spille spil og se YouTube videoer. Det er den vej som udviklingen har taget, og langt hen ad vejen bliver man nødt til at acceptere det. Det er da heller ikke kun dårligt, da børn hurtigere lære engelsk og bliver bedre med computerteknik. Men derfor skal de alligevel ikke glemme alt om verdenen udenfor. Derfor må man gerne have dette i tankerne, når man køber jule- eller fødselsdagsgaven. Herunder findes der tre bud på gaver, der kan få jeres børn til at bruge mere tid udenfor.

Lad dit barn lege formel 1 med en go kart

Et af de bedste stykker legetøj man kan give sin søn, må være en go kart. De findes ofte i børnehaver og skoler, og de er altid de første til at være taget. Derfor vil især drenge elsker at kunne komme hjem og drøne rundt, imens han leger at han er den nye Kevin Magnussen. Der findes flere forskellige slags go karts, og flere af dem er designet til at ligne hurtige biler. Dette er kun med til at gøre legen sjovere. Man kan lave dem selv eller købe dem stort set færdige – du kan se mange forskellige her.

Hop løs sammen med ungerne på trampolinen

Trampolinen er et af de ultimative stykker legetøj, man kan give sine børn. Men det er ikke kun en gave til børnene men en gave til hele familien. Man kan nemlig være flere på den af gangen, og trampolinen er derfor perfekt, hvis man gerne vil lege med børnene.

Opfyld den ultimative barnedrøm med et træhus

De fleste børn har den samme fantasi, når de er små. Nemlig at have et træhus. Et lille hus bygget oppe i et træ, hvor barnet kan sidde og lege fri fra omverdenen. Det kræver meget arbejde at bygge, og det er derfor en meget eksklusiv gave, selvom man måske ikke bruger mange penge på det.

Gør sommeren lidt bedre med en oppustelig pool

Når det er sommer, skal man bade, men hvis man ikke vil rende til stranden til hver dag eller ikke har råd til en rigtig pool, så er der andre alternativer. Man kan nemlig få gode oppustelige pools som er så store, at hele familien snildt kan plaske rundt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *