Den perfekte gave til hende, et surpriceparty som vil blive husket

Det kan være svært at finde på en kreativ gave til en pige som har alt, men en gave som helt sikkert vil være en sikker vinder hos enhver pige, er et surpriceparty. På alle måder er det genialt, idet det klart viser I har tænkt på fødselaren, og det vil få hende til at føle sig helt speciel, at I har brugt tid på at arrangere en hel fest til ære for hende. Det kan dog nemt være lidt en udfordring at arrangere et surpriceparty, idet man typisk både er venner og familiemedlemmer om det, alle med forskellige ideer og visioner, derfor kan det være en god ide at blive enige om et overordnet tema at holde sig til, og så derefter uddelegerer opgaverne internt.

Find det rigtige lokale og udsmyk det pænt

Nogle kan fx stå for at finde det helt perfekte cateringbureau, hvor i kan få både lokale og mad sammen. I kan blandt andet finde selskabslokaler i Roskilde, her får I lokaler til festen inkl. mad, hvilket er en stor fordel, idet I får mere tid til at kunne gå op i at lave en smuk og personlig udsmykning af lokalet, når I ikke skal tænke på maden. En anden fordel ved et selskabslokale i Roskilde, eller generelt selskabslokaler i byer med stationer, er at det stort set er tilgængeligt for alle.

Hav sjove og personlige lege klar i baghånden

Alt efter alderen på fødselaren, er det en god ide at have arrangeret en eller anden form for underholdning. Dette kan være alt fra en skattejagt, til nogle lege for lidt ældre mennesker. Dette bidrager til den gode stemning, og er en god måde at få rystet alle gæsterne sammen. En ide kunne være fx at lave en quiz som omhandler fødselaren, så man kan finde ud af hvem af gæsterne som kender hende bedst. Dette vil uden tvivl vække konkurrencegenet, hos alle både unge og gamle. Man kan bruge forskellige programmer til at lave quizzen, blandt andet er Kahoot, et godt og overskueligt program at anvende.