Miljøvenlig og økonomisk alternativ til naturgas, olie, biobrændsel og elvarme

Tendenserne viser at vi bliver mere og mere bevidste om klimaet og vi ønsker generelt at værne om miljøet. Hvorfor mange af vælger den grønne retning, som blandt andet er en mulighed ved at vælge en varmepumpe som enten primær opvarmning eller supplement til nuværende opvarmning.

En helt ny type kølemiddel, som er yderst miljøvenligt til varmepumper og aircondition er nu den type de nyeste varmepumper bliver påfyldt. Det nye kølemiddel gør din varmepumpe langt mere energieffektiv. Kølemidlet har fået navnet R32 og det opfylder kravene fra EU. Det er med til at nedbringe den globale opvarmning, du bør derfor være opmærksom på hvilket kølemiddel der skal påfyldes på de enkelte varmepumper. Det miljørigtige valg er det nye grønne R32 kølemiddel.

Det nye kølemiddel har kun én komponent, hvilket vil sige at væsken er langt lettere at genanvende og derved bliver det automatisk mere miljøvenligt.

En anden fordel ved R32 er at det er mere energieffektivt, faktisk op mod 10 procent mere energieffektivt end det kølemiddel R410A som bliver brugt i de fleste varmepumper i dag.

Panasonic følger tendenserne og har fuldt fokus på at udvikle mere miljøvenlige og bæredygtige produkter.  Derfor har de blandt andet valgt at bruge det nye kølemiddel, og er en af de producenter der sælger flest varmepumper med R32 i Danmark.

En af nordens mest solgte varmepumper er flagskib-modellen fra Panasonic. Den nyeste opgraderet model er naturligvis også opdateret med det nye R32 kølemiddel og er en af de mest energieffektive varmepumper på markedet med en placering i den højeste energiklasse A+++ og en SCOP-værdi på 5,38!   Den er spækket med den nyeste teknologi indenfor luftrensning og internetstyring, hvilket gør modellen til det oplagte valg.

Luften i dit hjem bliver renset af den nye nanoe-X-teknologi fra Panasonic og derved får du en sundere luft i hjemmet samt dit indeklima bliver forbedret. Den reducerer forurening, pollen, cigaretrøg og svamp, ved hjælp af automatiserede elektrostatiske vandpartikler i nanoestørrelse. Pumpen har en indvendig affugter, som både fjerner lugt og som begrænser spredningen af bakterier, mug og skimmel. Derved holder varmepumpen luften i hjemmet sundere og friskere på en omkostningseffektiv måde.

Den nye model er med indbygget WIFI, som gør det muligt blandt andet at kontrollere retningen på luftstrømmen, temperaturen og blæsehastigheden direkte via din tablet og smartphone. Via appen fra Panasonic kan du også slå nanoe-X-teknologien til og fra, du kan let sætte pumpen i stille-mode og flere funktioner. Den nye varmepumpe har også et yderst lavt lydniveau, indedelen har et lydniveau på kun 18 db.

En anden populær serie fra Panasonic er NZ-modelserien. Vi kalder pumperne i serien for ”sommerhus varmepumpen”. Her har Panasonic også lanceret en ny og opgraderet model, også med det nye kølemiddel R32 der er let genanvendelig og ingen påvirkning har på ozonlaget. Så er der indbygget WIFI som gør det super nemt at betjene varmepumpen og udnytte alle funktionerne og energiklassen ligger helt i top med A+++.

Vi er klar at hjælpe dig og rådgiver gerne om de forskellige modeller, for yderligere information om varmepumper fra Panasonic, læs mere her.