3 oplevelser du kan give til personen der har alt

Kender du nogen som aldrig rigtig ønsker sig noget? Og vil du alligevel gerne glæde dem med en gave? Overvej at give en oplevelse. Gerne en oplevelse I begge deltager i, så I også fremover har mindet om oplevelsen sammen.

Koncert

Køb billetter til Cher koncerten i København og inviter på middag på en restaurant ved Royal Arena. Det kunne være https://timos.dk/restaurant-rambla/, som er en bar restaurant med masser af små lækre retter, som ikke ligger for tungt inden I skal ind i Arenaen og danse til Believe og Strong Enough.

Er Cher ikke lige noget for jer, men lyder resten fantastisk, så har Royal Arena masser af andre storslåede koncerter på programmet.

Kommer I langvejs fra ligger der ligeledes masser af overnatningsmuligheder i nærheden af arenaen. Så behøver I ikke tænke på transport hjem, men kan gå tilbage til hotellet og vælte om i sengen efter en fantastisk aften.

Spa ophold

Har personen en stresset hverdag, kan du give en forlænget weekend med spa ophold. Her kan I få massage, gå i kurbad og sauna om dagen, gå en tur og spise lækker mad i den tilknyttede restaurant.

Du behøver ikke være i et romantisk forhold med personen for at invitere på spa ophold. Det kan sagtens være din søster, mor eller en god veninde.

Sørg for at booke en god lang massage kun til ham eller hende du har med, så det føles ekstra særligt.

Storbyferie

Book et fly og hotel, og tag personen med på storbyferie. Der er masser af billige flybilletter til steder som London, Berlin og Paris. Alle byer, som bestemt er et besøg værd.

Det er dog en gave som kræver lidt ekstra planlægning. Til gengæld er det også virkelig en oplevelse, man bliver overvældet over at modtage. Gør lidt ekstra ud af indpakningen, køb en ”Turen går til” bog og pak ind sammen med et kort der forklarer hvad I skal, eller find et legetøjsfly og dekorer den med navnet på byen I skal til. Det bliver et sikkert hit.