Italiensk (vin) for begyndere

Det rigtige glas vel-iltet rødvin, kan få alle minderne til at strømme forbi – en skøn aften med en du holder af, med udsigt til Toscanas bjerge, måske.

En varm sommerdag med et glas koldt, veludvalgt rosé kan få sommeren til at vare lige til efterårets storme rammer det ganske land. Lige meget hvilken vinoplevelse, du prøver at tilbagekalde, er der hjælp at hente!

Autentiske vine fra passionerede forhandlere

Det vigtigste, når du starter din vin-rejse, er at vide, hvor vinen kommer fra og hvem der forhandler den. Hos Gallovini forhandles der hovedsageligt vine fra Italien, og i alle udgaver. Om det er bedstemors portvin, som trænger til en opgradering eller det er champagnen til den helt specielle dag, er der masser af muligheder at vælge i mellem. Selvfølgelig er der også klassikerne; rødvin eller hvidvin, som følger med en god beskrivelse af, hvad vinen egner sig specielt godt til. Leder man efter en af de klassiske vine, er der stort set alle de europæiske lande som udbydere, samt Argentina og USA, som kandidater til den gode vinoplevelse.

Lidt af hvert til alle

Føler du dig ikke helt professionel nok til at udvælge vine, eller synes du måske bare, det er sjovere med et større udvalg, så kan man finde smagekasser hos online vinhandlere.

Der indgår omkring 6 forskellige vine, så du kan finde din favorit i ro og mag, hjemme i spisestuen. På den måde kan mor få sin rødvin i fred, og mosters rosé er stadig reddet.

Fordelen ved at handle stort ind ved en professionel vinhandler, er at det tit er billigere end det ville være i hjemlandet, og at man kan få mængderabat. Skulle det utænkelige ske, at man simpelthen ikke for nydt alle vinene, så er det også muligt at få en aftale, hvor man sender resten af vinene tilbage, og får refunderet penge.

Skål!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *