Gør hjemmet hyggeligt til julen

Julen er årets hyggeligste tid og i mange danske hjem bliver der gjort klar til juleaften flere uger i forvejen. Hvordan du og din familie gør jer klar til jul er selvfølgelig op til jer, men vi tillader os alligevel at komme med nogle forslag til hvor I kan gøre hjemmet mest hyggelig og juleklar. Og hvem ved, måske kommer der en ny og sjov juletradition ud af det.

Julekalender

For mange børn er ugerne op til juleaften indbegrebet af en julekalender 2022. Der er bare noget magisk ved at stå op om morgenen, skynde sig hen til julekalenderen som det allerførste og afsløre, hvad dagens overraskelse er. Du kan købe mange forskellige kalendere med hver deres tema, så dine børn kan få lige det de ønsker. Men du behøver ikke selv stå udenfor, der findes også mange julekalendere til voksne, hvor godterne måske ikke helt er noget, som falder i børnenes smag.

Pynt – nyt, gammelt eller hjemmelavet

Pynten er måske det mest åbenlyse tegn på, at julen nærmer sig. Rigtig mange danskere har en eller flere kasser liggende rundt med julepynt, som hvert år ender de samme steder i hjemmet. Og selvom vi elsker traditioner og at julen gerne må indeholde det samme år efter år, kan det også være en god mulighed at have noget kreativ tid med børnene. Ja, man kan købe nyt pynt, hvis man er lidt træt af det gamle, men du kan også lave nyt pynt sammen med børnene. På den måde får I en hyggelig stund sammen og hjemmet bliver så pænt af det.

Gør det selv

I samme ombæring kan I kaste jer ud i et lidt større projekt. I kan tage ud i skoven og finde kogler, grene og blade til at lave de pæneste dekorationer til kalenderlyset eller adventskransen, så nedtællingen til juleaften for alvor kan begynde.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *