Den perfekte gave til din gravide veninde

Det kan godt være lidt svært at finde den helt rigtige gave til din ven eller veninde som venter sig, især hvis du ikke selv har børn, kan det være næsten umuligt at vide, hvad hun vil have brug for. Og alt efter budget, er der flere muligheder, som din veninde helt sikkert vil elske.

De fleste vil uden tvivl køb tøj, men så kræver det at man kender barnets køn, og naturligvis forældrenes smag. Legetøj er måske også lige for tidligt, da der jo i hvert fald går et halvt til et helt år før barnet kan lege med det.

Heldigvis findes der gode alternativer, og nogle af dem finder du hos EMMIBABY.dk

Tænk bæredygtigt

En lille nyfødt, kommer lige fra morens trygge mave, og ud i den store verden. Derfor kan du sikkert glæde din gravide veninde ekstra meget, hvis du har gjort dig overvejelser om, at din gave skal være økologisk. Du kan både finde meget tøj og andet babyudstyr som er lavet af økologisk bomuld.

Med denne typer produkter, vil du gå rent ind hos forældrene, og især moderen, som 100% sikkert, vil opleves at blive mere overvejende overfor tøj og textiler, som barnet skal have kontakt med i flere timer om dagen.

Hvilken gave skal du så vælge

Sengetøj er altid nødvendigt med en lille nyfødt, og man kan næsten ikke få for meget. Der sker flere våde ”uheld” med en lille baby, og det er derfor rart ikke at skulle vaske hele tiden. Køb baby sengetøj i blødt økologisk bomuld satin, som babyen kan ligge dejligt og putte i.

Et tæppe som kan bruges til flere til, i kravlegården eller under et aktivitetsstativ på gulvet. En gave som din veninde kan få stor glæde af, da hun kan bruge det mange steder.

Babynest er nr. 1 på listen over hvad man bør købe til baby. Hvis du ved at din veninde endnu ikke har købt en babynest, kan du helt sikkert score høje point ved at købe sådan en til hende. En babynest betyder en babyrede, og her kan babyen ligge trygt, mens moren kan klare andre gøremål, mens babyen ligger og sover i nesten, som er udstyret med en blød kant, som sikre babyen ikke falder nogen steder.