Oplevelsesgaver til par

Hvordan køber man gaver til par? Det kan være sin sag. Hvis du køber en fysisk gave, ender du ofte med at købe en gave, der hælder mest til én af parrets medlemmer. Det er svært at finde en gave, der kan bruges lige meget af begge personer, og uden at gaven er fokuseret mest på én af dem. En måde at undgå denne problematik på er at købe en oplevelsesgave – det vil sige en gave, der er en oplevelse for parret. På den måde er det ikke et objekt, der kan bruges mest af én, men derimod en oplevelse, der bliver oplevet af begge – og forhåbentligt nydt lige meget.

Inspiration til oplevelsesgaver

Her kan du finde nogle eksempler på oplevelsesgaver til par. Hvis du vil tjekke flere eksempler og få mere inspiration til oplevelsesgaver, så klik her.

  • Hvis parret virkelig elsker adrenalin og vil gøre alt for at mærke hjertet banke og nervøsiteten opbygges, kan du købe noget i den ekstreme ende. Det kan f.eks. være at prøve at lave bungyjump eller prøve faldskærmsudspring. Dette er en god gaveidé, da oplevelsen er unik og giver helt sikkert parret noget at snakke om. Det er en speciel oplevelse, der måske også kan udforske nye facetter af forholdet.

  • Hvis parret er den sporty type, der går meget op i helbred og motion, kan du købe en plads i et maraton eller halvmaraton. Du kan både vælge et mindre, dansk maraton som H.C. Andersen’s Maraton i Odense eller et større, internationalt maraton som Berlin Maraton. Dermed giver du dem både en oplevelse i form af selve løbet, men du giver dem også noget at lave sammen op til, når de skal træne sig op i ugerne/månederne inden løbet.

  • Giv dem en oplevelse, der passer til deres interesseområde. Hvis parret f.eks. går meget op i madlavning, kan du give dem en gourmetoplevelse eller et madlavningskursus. Hvis de går meget op i biler, kan du give dem en tur i en Ferrari el.lign. Hvis de går meget op i øl eller andre typer alkohol, kan du give dem en tur til en ølsmagning.

  • Hvis du føler, de godt kunne bruge noget afslapning, kan du give dem et wellnessophold, hvor de for alvor kan slappe af.

  • Du kan også give en rejse til et sted, du mener kunne skabe en særlig oplevelse. Måske en rejsedestination, der byder på specielle elementer.