Gaveidéer til familiefaderen

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Ofte er mænd sværest at købe gaver til. Kvinder kan for det meste altid bruge nye smykker, makeup, hudplejeprodukter, tøj, tasker og lignende. Mænd derimod har ofte ikke så stort et behov for pleje- og pynteting. Er du gift med en mand, eller har du en far, der er blandt dem, der ikke har de store gaveønsker, er det at købe gaver en svær affære. Men bare rolig – vi giver dig her en masse gode gaveidéer til familiefaderen. Der er noget for enhver smag, og derfor vil der helt sikkert også være en gave, som netop din mand eller far også kan bruge.

Til bilentusiasten – nye helårsdæk

Biler er for mange mænd ikke blot et transportmiddel – det er et kært familiemedlem. Bilen passes og plejes nøje, og denne passion kan du udnytte. Giv ham en ny bilradio, en mobilholder, en elektronisk p-skive eller nye helårsdæk i gave. Helårsdæk er noget, som alle kan bruge, da dæk fra tid til anden skal udskiftes.

Til ham med skæg – skægpleje

Har han et skæg, er det oplagt at købe plejeprodukter dertil. Bliver skæg ikke plejet ordentligt, ser det hurtigt uhygiejnisk og ucharmerende ud. Et velplejet skæg er derimod super lækkert at se på og klæder langt de fleste mænd. Der findes mange skægplejeprodukter. Børste, balsam, shampoo, farve, vaske, voks, olie, sakse, kamme – mulighederne er virkelig mange.

Til ham den aktive – indendørs klatring

Er han til fysiske aktiviteter, er en oplevelsesgave perfekt. Indendørs klatring har længe været populært i udlandet, og nu er det efterhånden også ved at gribe om sig i Danmark. Det fede ved klatring er, at der ikke er fast grund under fødderne, adrenalinen bruser, udholdenheden sættes på prøve, og teknikken skal anvendes. Der findes klatrefaciliteter overalt i landet og kan derfor gives i gave i hele Danmark.

Til vinelskeren – vinsmagning

Vi bliver lidt i boldgaden med oplevelser, når der er tale om en gave til vinsmagning. Har han en passion for vin, er det ideelt at give ham en vinsmagningsoplevelse. Han får smagt en masse udsøgt vin, lærer endnu mere om feltet, deler passionen med ligesindede og får en hyggelig stund. Lad ham gå på opdagelse i smage, farver, druer og regioner med en spændende omgang vinsmagning.

Til den praktiske – parfume og deodorant

Mange mænd har det med at glemme at købe de praktiske ting i hverdagen – eller også køber de den billigste form. Sådan noget som deodoranter og parfumer er der mange mænd, der ikke under at forkæle sig selv med. Giv derfor en lækker parfume eller deodorant, og forkæl både ham og dig selv med dejlige dufte. Giv ham enten en duft, han bruger i forvejen, eller lad ham afprøve noget nyt med nye dufte.

Til den passionerede kok – nyt køkkenudstyr

Går han meget op i madlavning og har en passion for mad, vil nyt køkkenudstyr uden tvivl blive værdsat. Et godt forklæde, skærebræt, pander, gryder, røremaskiner, foodprocessorer, blendere, vaffeljern, mikroovn, elkedel, knive, støbejern, gasbrænder, mandolinjern, pizzasæt, bradepande, tortillapresser, salt- og peberkværn, vådsliber – mulighederne er uendelige.