Guide: Gå efteråret i møde med lækre støvler

Efteråret er skønt, særligt fordi vi nu kan trække de fede læderstøvler frem fra gemmerne. I de koldere tider har vi fuld mulighed for at kombinere den mere klassiske stil med et par chunky bikerstøvler med lidt højde. Kombiner det feminine og det rå i dit efterår, og trask dig varm i fed efterårsmode.

Hvilke støvler passer til mig?

Et par lækre støvler passer til enhver garderobe. De mere chunky støvler har stadig et klassisk ’feel’, men de med en tyk sål holder samtidig dine fødder super varme.

  • Skal du have en klassisk, chunky eller rå støvle?

  • Skal den have høj eller lav ankelhøjde?

  • Skal der være plads til varme sokker?

  • Skal de kunne bruges ude i naturen?

  • Hvilken pasform skal de have?

  • Skal støvlerne bruges i næste sæson?

  • Skal dine støvler have særlig behandling? F.eks. læderfedt, skosværte etc.

Stil dig selv disse spørgsmål. inden du går ud og køber din støvle. Søg evt. inspiration på din foretrukne modeblog eller onlinemagasin, så du har en fornemmelse af hvilke tendenser, der huserer i dette efterår. De gode støvler kan ’spice’ de fleste outfits op. En støvle med lidt kant, i f.eks. sort læder, har stadig et ’rent’ look. Det er selve teksturen, der kan være med til at gøre dem lidt mere rå!

Du kan evt. kombinere din støvle med et lidt mere feminint og rent look, der får støvlen til at poppe. F.eks. skjorter, højtaljede bukser osv. Når disse looks skal kombineres, anbefaler vi at du ikke går amok med andre accessoires. Et look, der vil for meget, kan blive forvirrende at se på. Du kan f.eks. hente inspiration og overveje et brand som Apair sko og støvler, der formår at kombinere det feminine og rå på samme tid.

Gå de koldere tider i møde med de rigtige støvler. God fornøjelse og god jagt!