Trænger haven til fornyelse og forandring?

Synes du, at din have trænger til forandring? Som bekendt siges det, at forandring fryder. I løbet af sommeren kan man føle, at haven trænger til lidt forandring for at blive endnu skønnere. Ofte skal der ikke gøres så meget for, at haven ser fornyet og forandret ud. Herunder får du nogle gode bud på projekter som kan forny og forandre din have.

Nye fliser og sten til haven

Trænger terrassens fliser til at blive udskiftet? Og skal gangstien have nye sten? Det giver et flot udseende til huset, når sten og fliser ligger lige og er pæne at se på. Køb f.eks. pæne herregårdssten til brug på havens gangsti. Du kan sagtens finde billige herregårdsstene som gør haven pæn at se på. Herregårdssten fås i størrelsen 14 x 21 x 5,5 cm. Du kan også få herregårdssten halve som måler 14 x 10 x 5,5 cm.

Fjern gamle buske og træer – og plant nye

Har du nogle gamle buske og træer i haven som fylder? Du kan med stor fordel enten fjerne eller flytte planterne. Plant dem i stedet et sted i haven hvor de står bedre.

Træer og buske er rare at have i haven, da de giver læ og skygge til haven.

Fjerner du derfor træer og buske, er det derfor en god ide at plante nogle nye.

Anlæg nogle smukke blomsterbede

Intet pynter så smukt i haven som et bed fyldt med farvestrålende sommerblomster. Blomsterforretningerne bugner lige nu med sommerblomster i skønne farver. Gå på udkig efter flotte blomset der vil klæde din have. Køb gerne forskellige slags blomster for at skabe diversitet i haven.

Plant også blomster i krukker og plantekasser og placer dem rundt omkring i haven. Friske og farverige sommerblomster giver straks nyt liv til haven og er skønne at kigge på.