Eksklusivt og personligt – smukt design ur

Det der med at give en smuk og personlig gave leder ofte tanken hen på smykker. Men med mindre forholdet er meget seriøst, så føler mange mænd at det kan være svært at give smykker, fordi de samtidig kan symbolisere en helt masse.

Leder du efter en gave der føles knap så symbolsk, men stadig er eksklusiv og personlig så kan et designer ur være det helt rigtige.

Mere end bare et ur

Et smukt designer ur er mere end blot en skive der viser tiden, for det har de fleste i dag også deres telefon til. Vælger du uret med omtanke og i de rette materialer osv. så bliver uret til et elegant og stilfuldt smykke, der kan give ethvert outfit et flot løft.

Mange muligheder

Når du skal vælge et design ur til en kvinde, så har du selvfølgelig en del valgmuligheder du  skal overveje: 

  • Hvilket materiale skal uret være lavet af?
  • Hvad med remmen? 
  • Skal uret have andre funktioner? 
  • Klassisk, tidløst eller moderne design? 

Det kan være lidt svært at overskue de mange muligheder, men hvis du bruger et øjeblik på at tænke på hende og hvad hun kan lide så bliver det langt nemmere. 

Hvad siger moden

Lige nu dikterer moden gerne de brede remme og de store urskiver, men til et spinkelt dame håndled kan det hurtigt blive lidt for voldsomt, og så er det bedre at gå efter de lidt mere klassiske ure.

Det med at følge moden kan betyde meget for nogen, men knap så meget for andre, så her handler det igen om at du skal vide lidt om kvinden som du giver uret til. Klar til at vælge ur? Så se mere her.

Tænk på hendes stil

Et guldur er meget smukt, men det kan samtidig være lidt kraftigt eller for prangende for hende. Kig på hendes øvrige smykker, er hun måske mere til sølv eller masser af farver?

Designerure fås ofte også med læderremme, der gør uret smukt og lidt mere diskret. Dit valg afhænger også af, om din tanke bag uret er, at det skal fungere til hverdag eller til fest.   Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *