3 TIP TIL AT FINDE DE BEDSTE SMYKKER

Top tips til at finde de bedste danske smykkedesigner 

I modsætning til hvad mange tror, ​​behøver du ikke en enorm sum penge for at købe kvalitetssmykker fra Danske guldsmede. Det er rigtigt, at luksussmykkemærker forventer, at kunderne vil bruge en pæn med penge for at få smukke smykker, men du behøver ikke at betale store mængder penge, hver gang du vil have et fantastisk smykke at tilføje til din samling. I stedet behøver du kun en god strategi og noget kyndig smykkeviden.

Men hvad er egentlig en god strategi? Hvordan kan du sikre dig, at du køber langtidsholdbare, smukke smykker fra Danske kvalitetssmykker fra Mads Z

Fortsæt med at læse for at lære mere. Vi giver dig 4 bedste tips til at hjælpe dig med at finde de bedste smykker i Danmark.

1. FALD IKKE FOR HØJ PRIS

Det betyder nu ikke, at en høj pris aldrig er berettiget: For større solide guld- eller platinstykker, ædelstene af høj værdi og arbejdskrævende smykker lavet af en højtuddannet håndværker, har du helt sikkert brug for et større budget. 

Det vigtigste er, at du skal være opmærksom på den kvalitet, som dit budget kan begrunde. Du bør sigte efter at få, hvad du betaler for: kvaliteten af ​​materialer, niveauet af håndværk og det unikke ved design, som du har råd til. Derfra kan du forstå, hvilke stykker der virkelig er dine penge værd, mens du shopper.

Selvom bedre kendte mærker kan virke som et oplagt sted at begynde at shoppe, så glem ikke, at selve mærkenavnet medfører ekstra omkostninger. På trods af et mærkes berømmelse og store prisskilte, bruger de ikke nødvendigvis sten af ​​højeste kvalitet eller det bedste håndværk. Nogle af de penge, du lægger i deres brikker, vil gå til store reklamekampagner og driftsomkostninger langt ud over håndværk og materialer.

Derudover har store smykkeforretninger i større indkøbscentre ofte lavere priser end nogle af de mere avancerede mærker eller uafhængige producerende juvelerer, men disse butikker kan gå stærkt på kompromis med kvaliteten, og du kan godt finde, at deres smykker er slidt dårligt og er svære at have. repareret.

Vi er selvfølgelig forudindtaget, men vi opfordrer dig til at handle med mindre Danske smykkevirksomheder, hvor disse faktorer er meget mindre af et problem, og det er sandsynligt, at der vil blive taget mere omhu både i at skabe smykker og kundeservice.

2. SØG EFTER INNOVATIVE DESIGN

Hvis du bare leder efter garderobe-basics som almindelige sølvringe-øreringe og små ædelsten-øreringe, vil du finde masser af enkle muligheder at vælge imellem.

Solidt guld og perle dråbe øreringe: shop for perlesmykker.

Men hvis du interesserer dig for at dyrke en unik samling af smykker for virkelig at udtrykke din unikke sans for stil, er det en fantastisk rejse at gå på at finde og samle smykker fra uafhængige smykkemærker, der har et innovativt øje for design.

Selv minimalistiske smykker har masser af plads til innovation. De mest simple perleøreringe kan stadig have et delikat, men moderne twist til at adskille din samling fra andre uden at se over toppen. 

Hvis du gerne vil individualisere din kollektion og sikre, at du skiller dig ud fra mængden, så kig efter uafhængige juvelerer med unikke designs, som ingen andre mærker fører. Når du først har fundet en australsk guldsmed med kvalitet og innovative designs, hvis sans for stil appellerer til dig, har du en pålidelig virksomhed at følge, hvis vision og kvalitet du stoler på.

3. KEND DIT PUBLIKUM

Dette tip handler specifikt om at give gaver. Hvis du køber stykker til en ven eller slægtning, skal du muligvis være mere forsigtig, når du overvejer design.

Hvis den pågældende gavemodtager er en nybegynder til smykker, kan det være bedst at tilbyde noget mere minimalistisk, smykker i sterlingsølv eller endda et sæt med solide guldringe. Hver af disse kan tilføje noget gnist til ethvert outfit, men vil ikke overvælde en smykkebegynder, der ikke er vant til at spille bling.

Men hvis du ved, at de ville elske noget dæmpet og æterisk, så se på noget mere unikt.

Her hos Viclara har de både enkle, hverdagsdesigns sammen med meget mere unikke smykker, som du ikke finder andre steder. Hvad skal man ikke elske ved det?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *