Tre gode gaver til manden der elsker boligindretning

Skal du give en gave til din ven, mand, far eller bror? Og ved du endnu ikke, hvad du skal give?

Det kan være en jungle at finde den perfekte gave til en mand. Derfor får du herunder tre gode bud på gaver, du kan give til manden der går op i boligindretning.

Pæne lamper:

Trænger din ven til nye lamper? Eller har din brug endnu ikke fået købt lamper til sin nye lejlighed? Lamper er en god gave at give, da det er noget alle kan bruge. Lamper fås i et hav af forskellige varianter, forskellige farver og forskellige designs. Find en pæn lampe som du synes passer til personens indretningsstil. Har personen brug for hjælp til at hænge lamperne op? Så kan du sammen med gaven sørge for, at lampen bliver hængt op. Kontakt evt. Midtjysk El Center i Ikast som gerne kommer og hænger lamperne op.

Gadgets og tilbehør til hjemmet:

På markedet findes et stort udvalg af sjove gadgets til hjemmet. Alt lige fra højtalere i loftet som kan styres på mobiltelefonen til kommunikationssystemer rundt i huset til finurlige pyntegenstande.

Trænger indretningen i gavemodtagerens hjem til nyt liv? Giv en gave som vil pynte i hjemmet. Køb f.eks. en dekorativ vase som passer til indretningen eller et par pyntepuder til sofaen.

Er personen vild med gadgets? Køb da f.eks. en højtaler som kan tale sammen med husets øvrige elektronik eller køb et smart ur.

Kunst til væggene:

Mange mænd sætter pris på kunstfærdige billeder og malerier til væggene. Det giver boligindretningen et personligt og unikt udseende. Gå derfor på jagt efter et sjovt maleri, billede eller plakat som passer til boligindretningen. Kunst behøver ikke at koste en bondegård. Mange interiørbutikker sælger smukke, dekorative plakater, malerier og billeder fra diverse kunstnere til fornuftige penge