Start din egen café

Drømmer du om at have dit helt eget sted, som kun du står for? Et sted hvor du selv bestemmer koncept, stil, indretning mm. Og holder du samtidig af mad og madlavning? Så er det måske en idé at starte din egen café. Selvom det kan virke som noget af et stort projekt, er det virkelig fedt at skabe sit helt eget sted, hvis det er det, du drømmer om.

Begynd ikke uden en god opsparing

Det vil helt sikkert komme til at koste en del at lave din egen café. Du kan godt gå ud og låne nogle penge til projektet, men det er kun en fordel, hvis du selv har en fornuftig opsparing at tage af. I starten vil caféen højst sandsynlig ikke være sindssygt travl og du kan ende ud med noget underskud. Derfor er det en fordel, hvis ikke du skylder for mange penge væk.

Tema og stil

Når først du skal i gang med at skabe din café, er det først og fremmest vigtigt at beslutte, hvilken type café, du vil starte. Hvordan skal stemningen være? Hvilken type mad skal der serveres? Hvilke materialer er du vild med? Er du mest til plankebordplader eller borde af plast? Alt det skal der tages stilling til, før du kan starte. En god idé er at tage et stykke papir og skriv alle dine idéer ned. Skriv alle dine tanker ned og sorter i dem bagefter.

Tænk over valget af inventar og service

Desuden er det en god idé at overveje sådan noget som at valg af tallerkener og den mad der serveres, skal passe sammen. Derfor, når du spotter nogle pæne tallerkner, så tænk skridtet videre og overvej, om det også passer til maden. Eller når du udvælger billeder til væggene, udstråler de så den stemning, som du prøver at få skabt?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *