Giv dig selv gode, hyggelige og praktiske gaver i studietiden

Studietiden er en skøn og lærerig tid, men det kan også være meget hårdt for mange – både i nuet og når det kommer til de tanker, der omhandler fremtidens muligheder. Derfor skal man også huske på at forkæle sig selv med nogle små gaver, når der lige er lidt plads i budgettet. Det skal nok give en skønnere og mere bekymringsfri studietid.

Den gode: En ny bog

For de fleste studerendes vedkommende er det jo sådan, at man bliver proppet med en masse viden – hvad enten det er i undervisningen eller via samtaler med medstuderende. Derfor vil mange også helt naturligt stå med en liste af bøger, der bare vokser og vokser. Bøger, man gerne vil læse. Så en gang imellem, når man gerne vil forkæle sig selv, og økonomien desuden rækker, så skal man da forkæle sig selv med en ny bog.

Den praktiske: Meld dig ind i en a-kasse

Hvis man gerne vil give sig selv en mere praktisk gave, som man ikke kun kan nyde i nuet, men som måske også kan blive relevant den dag, hvor man ikke længere studerer, men skal til at finde job, så kan man overveje at melde sig selv ind i en billig a-kasse. Det er der måske endda inspiration til rundt omkring på de forskellige uddannelsessteder – måske særligt omkring de uddannelser, der bevæger sig indenfor humaniora.

Den hyggelige: Lækre øl til særlige anledninger

For at vende tilbage til noget, der er lidt mere hyggeligt, og ikke så praktisk, så kan man også give sig selv fornøjelsen af at komme ud og drikke nogle lækre øl en gang imellem. Man skal naturligvis fokusere på sit studie, men en gang imellem er det også meget befriende at slå sig lidt løs og føle sig lidt fri fra alle de skoleopgaver, der fylder i hverdagen. Så forkæl dig selv med nogle lækre specialøl som et afbræk fra uddannelsen – og tag meget gerne dine studievenner med, så I kan være sammen på andre måder end blot i skolen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *