Sådan finder du på en anderledes gave til ham

Det kan nogle gange være en stor udfordring at finde den helt rette gave til en fødselar el.lign. Du vil gerne finde på noget, der er kreativt og personligt, men det skal samtidig være brugbart. Du har måske en ønskeliste at følge, men det kan også nogle gange være kedeligt, hvis du ønsker at tænke lidt kreativt. Her kan du få nogle tips til at finde på en anderledes gave til ham.

Køb gave ud fra hans interesser

Når du gerne vil finde på en gave, som ligger uden for hans ønskeliste, er det altid en god idé at tage udgangspunkt i hans interesser. Hvis du gør det, kan du nemlig lettere finde på noget, der vil falde i lige hans smag og som samtidig er personligt, fordi du viser, at du kender ham og hans interesser godt. Det kan være, at han går meget op i en bestemt sportsgren, i madlavning, i havearbejde eller noget helt fjerde. Det er ikke sikkert, at du selv har specielt meget styr på lige præcis dén interesse, men når du giver noget, som på en eller anden måde har at gøre med hans interesse, vil det automatisk blive til en fin og personlig gave.

Hvis han f.eks. er glad for håndværk og kreative gør-det-selv-projekter, kan du give ham en boremaskine. Sammenpriser for boremaskiner her. Det handler i al sin enkelthed bare om at tænke lidt kreativt og vælge en gave, der passer til ham og hans interesser.

Lad dig inspirere af hans ønskeliste

Det vil altid være lettere at købe en gave, når du har fået en ønskeliste. Til gengæld virker det sjældent ret personligt blot at udvælge en ting fra en ønskeliste. Derfor kan du i stedet bruge hans ønskeliste lidt som en guideline og en inspiration. Hvis du lader dig inspirere af den, kan du altid finde på noget, som ikke står på listen, men som alligevel minder lidt om noget på den. På den måde bliver det hurtigt meget mere personligt, fordi du viser, at du har tænkt lidt ud af boksen.