Promover dit firma med eksklusive gaver

Er du virksomhedsejer og ønsker at udbrede kendskabet til din forretning? Så er du ikke alene, for der er mange ting, som kæmper om vores opmærksomhed i en verden, hvor vi konstant bombarderes med reklamer i gadebilledet og på de sociale medier. Hvis du gerne vil markere dig, så handler det om at finde de ting, som skiller dig fra mængden. Du kan du for eksempel overveje at afholde eller deltage i en messe, hvor du har mulighed for at møde nye kunder. Samtidig kan du blive helt sikker på, at de husker dig og virksomheden, hvis du giver dem nogle ting at tage med hjem.

En rigtig god måde at promovere din virksomhed på, er gennem vandflasker med logo. Alle har trods alt brug for at få noget at drikke, så derfor vil du garanteret blive populær, hvis du kan tilbyde gæsterne en vandflaske. Den skal selvfølgelig udstyres med dit firmas logo og eventuelt et telefonnummer, så kunderne let kan få fat på dig. Du kan også overveje et mere miljøvenligt alternativ med vand på papflasker, så køberne kan se, at du er en ansvarlig virksomhedsejer, der tager hensyn til planeten.

Målret dine gaver

Der sker ikke noget ved at målrette dine gaver eller brochurer til din virksomheds estimerede målgruppe. Det er nøjagtigt samme princip som ved reklamer, hvor man også helst skal kunne se en tydelig modtager. Hvis du for eksempel sælger makeup, kan du måske lave et helt lille sæt, der indeholder forskellige prøver fra dine produkter. Sørg for at det hele står synligt, så køberne både kan blive tiltrukket af dine vandflasker med logo og dine andre gaver. Sandsynligheden for, at du får en god snak med nogle potentielle kunder, er meget større, hvis I kan tale, mens de står og glæder sig over en eksklusiv gave fra dit firma.