Pep en kedelig gave op

Kender du det, at du skal give en gave, men tingene på ønskelisten er uendeligt kedelige? Men der er jo ikke noget i vejen for, at peppe gaven lidt op, samtidig med at fødselaren stadig får det de ønsker sig. Her ser du nogle forslag, find selv på flere.

Powerbank

En powerbank er super praktisk, men ikke så spændende. Den kan peppes op på flere forskellige måder.

  1. Køb en billig powerbank, en af de små, som er skjult inde i en nøglering af en slags. Køb ligeledes en taske hvor du kan sætte powerbanken fast i lynlåsen til en lomme der er egnet til at have en smartphone i, og køb en pæn ledning, der passer til modtagerens telefon.
  2. Køb en powerbank som er lidt kraftigere, men som er firkantet og lidt flad i det. Køb (eller lav hvis du er fiks på fingrene) en clutch hvor der er plads til powerbank, mobil, penge og lidt makeup. Så løber festpigen ikke tør for strøm inden natten er omme.

Penge

Penge er dejlige at få, men kedelige at give. Med mindre du pepper dem op. Vi kender alle til pengetræet, men har du overvejet dette:

  1. Køb eller lav en lille skattekiste, som du fylder med mønter, chokolademønter, perler og plastik juveler. Lav fødselsdagskortet som et skattekort, så det passer sammen.
  2. Skal du give en større pengegave, kan du lave roser af pengesedler. Halvtredsere er særligt egnede grundet deres størrelse og fine lilla farve.

Sko, handsker og huer

Praktisk tøj kan også være lidt kedelige at skulle give, men også jer er der hjælp at hente. Skal du give et par handsker, kan du fylde et par latexhandsker med luft og give dem handskerne på, lav så en lille ballonmenneske ved at lime oppustede balloner på og lim hænderne fast. Skal du give sko, gør du det samme, men fylder et par sokker med fryseposer med sand, som du sætter i skoene, så står ballonmennesket fast. En hue kan ryge på en enkelt ballon, fyldt med helium, som du tegner et ansigt på.

God fornøjelse.