Lav nemt og hurtigt en hjemmelavet gin

Er du helt vild med gin, og elsker du derfor at lave en masse drinks derhjemme, som indeholder denne lækre spiritus? Måske det specielt er gin & tonic, gin lemon, gin hass eller gin sour, du laver? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om, hvordan du kan lave alle disse drinks derhjemme, men med din helt egen hjemmelavet gin! Er du således enig i, at der ikke findes noget bedre end en god, iskold gin & tonic på en fredag eller lørdag aften? Så er dette sæt, hvor du kan lave en hjemmelavet gin, altså lige noget for dig! Det er nemlig utroligt nemt – du skal blot bruge en flaske vodka samt et ’lav selv gin kit’, som du har mulighed for at købe flere forskellige steder. Sættet indeholder således alt, hvad du overhovedet skal brug for at lave en hjemmelavet gin, og du kan endda helt selv bestemme, hvilken smag din gin skal have. Lyder det således som noget, du kunne være interesseret i at investere i? Så kan du lige her finde sættet, der giver dig mulighed for at lave en hjemmelavet gin.

Imponér alle dine gæster med en hjemmelavet gin

Det tager faktisk ikke mere end 36 timer at lave en hjemmelavet gin, når først du har besluttet dig for, hvilken vodka du ønsker at bruge. Først og fremmest skal du nemlig hælde enebær i den vodka, du har valg, og herefter skal du lade den stå i 24 timer. Efter de 24 timer vil den nemlig være klar til, at du kan putte dine valgte krydderier i, hvorefter du igen skal lade den stå i 12 timer.

Når vodkaen begynder at trække, skifter den farve, og du vil derfor også opleve, at den bliver mere gullig. Dette er dog ikke af betydning, og du vil stå tilbage med en lækker, krydret gin som er helt unik og helt din egen. Servér således en helt hjemmelavet gin for dine gæster, når i skal have gin & tonic aften – de vil med garanti ikke blive skuffede! Følg linket øverst i artiklen, og find det gin kit, der passer til netop dig og dine behov.