Kvalitetskaffe på farten: Hvilken kaffeløsning trækker din virksomhed eller institution på?

Der er mange forskellige kopper kaffer. Dem vi drikker efter en hyggelig middag med gode venner. De kopper kaffe vi drikker en tidlig morgen i haven, mens luften endnu er kølig og frisk. Dem vi drikker på farten, dem vi drikker for at hente et skud af energi, og dem vi trækker i en kaffeautomat.

Om det er af nød, nydelse eller nødvendighed, så kan kaffe kan være en oplevelse. Lige meget hvor du befinder dig. Du har sikkert prøvet at befinde dig i ventelokaler, hvor en kaffeautomat lokker dig i dens retning med – billeder af mørkristede bønner plastret på maskinens front. Nogle gange er det en god oplevelse, nogle gange er det bare kaffe. Sådan som kaffe også kan være.

Fordelene ved en god kaffeautomat

En kaffeautomat behøver ikke nødvendigvis at være en kedelig oplevelse. Markedet har udviklet sig – og der findes flere kvalitetsløsninger den dag i dag. Virksomheder, institutioner og arbejdspladser bruger dyre domme på at indrette deres omgivelser i tråd med deres tonalitet, brandfortælling og funktion. Måske står de rette møbler sirligt placeret, planterne er nøje udvalgt, og rummet den ’besøgende’ træder ind – fortæller en fortælling om virksomheden. Dvs. den besøgende ud fra omgivelserne har en god idé om, hvilken fortælling der gør sig gældende her.

En god kop kaffe efter den ’besøgendes’ humør kan give en sagte ro på. En god kop kaffe kan være en glædelig overraskelse. En ekstra bonus er, at der ikke skal frigives ekstra hænder for at servicere.

En god kaffeautomat kan gøre ventetiden til en oplevelse i sig selv. Der er masse fine muligheder rundt omkring, man skal bare kigge godt efter – for der er også stor forskel på de kaffeautomater, man ser på markedet i dag. Espressomaskiner, maskiner der kværner bønnerne på stedet, instant osv. Hyg om dine kunder, medarbejdere og besøgende med en god kop kaffe.