Giv dit barn en personlig børnebog

Har du og dit barn læst de samme børnebøger om og om igen, og savner I nye sjove historier? Det er blevet mere og mere populært at give personlige gaver, der går helt ned i detaljerne og passer til gavemodtagerens personlighed og ønsker. I stedet for at købe andre børnebøger, kan du give dit barn en helt unik oplevelse ved at lave en personlig børnebog, der er skræddersyet netop dit barns behov. Dit barn får lov til at leve sig meget mere ind i historierne, og derudover giver de en masse forskellige selvhjælpstips til, hvordan man håndterer sine følelser som barn.

Unik og uforglemmelig gave

En personlig børnebog er en helt unik gave til dit barn, da den både består af historier, hvor dit barns navn er skrevet ind, sange samt redskaber til, hvordan man kommunikerer. En personlig børnebog fra karens univers kan være med til at knytte jeres bånd som forælder og barn yderligere ved blot et par enkelte historier og nye tilgange til læring. Dette kan være med til at give dit barn et nyt syn på verden omkring sig.

Gaven der bliver ved med at give

Konceptet om at fremme ens børns selvforståelse og selvtillid er noget, der med fordel kan startes tidligt, da børns hjerner udvikler sig markant allerede fra en meget tidlig alder. Oftest er det altafgørende, at man som forælder sætter fokus på at give sit barn det nødvendige pusterum, der ruster dem til at kunne håndtere deres følelser på en bæredygtig og sund måde. Det kan måske virke uoverskueligt for den nybagte forælder, der skal kunne overskue en masse andre ting i hverdagen, så her kan man med fordel få hjælp fra professionelle, der kan deres kram og har udviklet de rette værktøjer til at hjælpe både dig som forælder og dit barn på vej.