Giv en oplevelse, som udfordrer modtageren

De fleste af os kender det formentlig alt for godt. Det er det samme hver gang – det kan være så svært at finde på, hvad man skal give i gave til sine venner eller familiemedlemmer. Det skyldes ofte, at modtageren ikke har nogle specifikke ønsker, da vedkommende har alt og mangler ingenting. Samtidig kan frustrationen skyldes, at man gerne vil give noget personligt og ikke bare noget tilfældigt, som lige falder i hænderne på en efter en tur i Imerco eller Magasin du Nord.

Til gavemodtageren der har alt, kan det være en rigtig god idé at give en oplevelse. Det er ofte noget, som man ikke altid selv får givet sig selv, og oplevelser kan man aldrig få for mange af. Man kan på den måde finde på nogle lidt anderledes og sjove ting, som man ved, at gavemodtageren ikke ville opleve på eget initiativ. Noget man ikke har prøvet for eller ikke oplever til daglig. Samtidig vil det ofte kunne være noget, som man kan huske i lang tid efter oplevelsen.

En oplevelse kan være et langt bedre valg end blot et stykke brugskunst eller køkkenredskab fra en butik. Ydermere kan man gøre det meget personligt, da man kan give oplevelser med udgangspunkt i, hvad man tror, at vedkommende vil sætte pris på og godt ville kunne lide at opleve. Dette kan for eksempel være en udflugt, noget personlig forkælelse eller en aktivitet. Man kan eksempelvis give en tur til Mystery Makers Escape rooms – her bliver gavemodtageren udfordret, og skal forsøge at løse en konkret opgave for at komme ud af rummet. Det kan derfor være en oplevelse, som kan være oplagt at dele med modtageren.

Få en sjov dag sammen – man kan måske samle en helt flok, der sammen kan løse gåden. Giv en oplevelse med et gavekort til escape room til vedkommende, der har alt.