Forkæl din mand med lækkert tøj

Det er ikke kun kvinder, der godt kan lide at være pænt klædt på. Mange mænd går også rigtig meget op i tøj og sko, og derfor kan du gøre din kæreste en stor tjeneste ved at forkæle ham med noget nyt og lækkert tøj. Hvis du er i tvivl om hvilket tøj, du skal købe ham, så kan du i denne guide finde idéer fra tre moderigtige brands, der vil kunne gøre næsten enhver mand glad.

Han Kjøbenhavn

Hvis din mand er til det klassiske look med et tvist, så er Han Kjøbenhavn et rigtig godt bud. Mærket kan bl.a. købes hos spreeglee.com, og her kan du finde alt fra flotte t-shirts til unikke sko. Det meste af tøjet er kendetegnet ved netop at have mærkets navn påtrykt, men der er naturligvis også variation i farver, motiv osv. Han Kjøbenhavn er også det rigtige sted at lede, hvis du er på jagt efter et par flotte solbriller.

Kenzo

Du har garanteret set Kenzos signatur-tiger masser af steder i både gadebilledet og på sociale medier. Det er der da også grunde til, for mærket, der er kendt for som en eksperimenterende fusion mellem fransk og japansk mode, klæder så godt som enhver mand. Du kan købe alt fra hoodies og bøllehatte til telefoncovers og sko, så med Kenzo har du virkelig mulighed for at få hele pakken.

Calvin Klein

Calvin Klein tøj er en klassiker, men det er heller ikke ufortjent. Mærket har eksisteret siden 1968 og tilbyder en bred vifte af produkter, så din mand kan blive klædt på til alle livets store og små øjeblikke. Du kender sikkert de ikoniske Calvin Klein jeans, men der er også mange andre valgmuligheder, såsom sportstøj og solbriller. Med et Calvin Klein sæt fremstår man både stilsikker og ungdommelig, og det er nok noget, de fleste mænd kan være med på.