Van Cleef & Arpels – smukke smykker og velduftende parfumer

Er du på udkig efter en ny parfume? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om de fantastiske parfumer fra Van Cleef & Arpels. Van Cleef & Arpels er et fransk smykke og parfume brand, som især er kendt for deres smukke smykkedesigns, som er inspireret af fine blomster og fantastiske eventyr som et gennemgående tema. I de færdige smykker og dufte er det desuden tydeligt, at der bagved ligger en smuk fortælling samt et væld af kreative tanker. I en Van Cleef & Arpels parfume får du således en helt igennem fantastisk duft, der falder i de flestes smag. Ønsker du således at afprøve en af deres lækre dufte, finder du lige her et stort udvalg af parfumer fra Van Cleef & Arpels.

Van Cleef & Arpels – luksus siden 1896

Van Cleef & Arpels blev i 1896 grundlagt af Alfred Van Cleef samt hans svigerfar Salomon Arpels – heraf kommer også brandets navn. De har siden etableringen være kendt for ren luksus, og deres luksuriøse smykker med det eventyrlige design er således blevet båret af en lang række stilikoner gennem årene. Her er der blandt andet tale om Farah Pahlavi samt Hertuginden af Windsor.

Van Cleef & Arpels – Collection Extraordinaire

Van Cleef & Arpels har således udviklet en lang række lækre parfumer, men nogle af de mest kendte parfumer er parfumerne fra deres Collection Extraordinaire. Parfumerne fra denne kollektion er især kendetegnet ved det sublime håndværk, der er blevet lavet på flaskerne – derudover er de naturligvis også kendt for deres udsøgte duft. Hvert enkelt duft har således deres eget navn, men de har faktisk også deres eget individuelle laboratorienummer. Deres Collection Extraordinaire bæger præg af en tankegang, der bygger på elegant understatement og flakonernes visuelle fremtoning er således designet ned til sidste detalje. Flakonens helhedsudtryk fremstår derfor også ren og elegant, og designets røde tråd er således enkel, men med et touch af kostbarhed – det ser man især i flakonens tykke, men yderst elegante glas. Collection Extraordinaire består af 6 forskellige dufte, som overgår alle forventninger. Følg således linket øverst i artiklen, og tjek de fantastiske parfumer ud.