Her er gaverne til kæresten, du også selv får gavn af

Når gaven skal udvælges til kæresten, gælder det selvfølgelig først og fremmest at finde noget, modparten vil blive glad for. Men hvis du nu kan finde noget, som du også vil få lidt gavn af, eller som også vil gøre dig glad, hvorfor så ikke gøre det? Det er en win/win situation, to fluer med et smæk, det er genialt. Det skal dog bemærkes, at det ikke er alle, der er lige glade for at blive fortalt, at du også købte gaven til dig selv, så måske gå lidt stille med beslutningsprocessen. Så længe du finder noget, kæresten også bliver glad for, burde der dog ikke være nogen fare på færde.

Gaveidéer til kæresten – og dig

Her er nogle eksempler på gaver, du måske også kan få delvis nydelse af:

  • Det er upåklageligt, hvis kæresten dufter godt – det kan I begge blive enige om. Kæresten vil gerne dufte godt, og du vil gerne gå rundt blandt en god duft. Derfor kan en deodorant, parfume eller cologne i gave være en god gave til alle fire næsebor i forholdet. Til manden i forholdet kan du f.eks. vælge Salle Privée, der både er delikate og maskuline – lidt til alle.

  • Hvis I bor sammen, kan du give en gave i form af noget til boligen, som I begge bruger i hverdagen. Det kan være alt fra en kaffemaskine til et nyt bord. Vær dog opmærksom på ikke at købe noget, du i længere tid selv har råbt højt om, du godt kunne tænke dig til boligen – så afslører du lidt dig selv.

  • Gavekort (til to) til diverse steder. Hvis hun hiver dig med, bliver det hurtig en god gave for dig også.

  • Så er der klassikeren med undertøj/lingeri til modparten – det behøver vist ikke yderligere forklaring.