Et urbant, svedigt look til træningsentusiasten

Du kender helt sikkert til brandet Newline. Men kender du også søstermærket Newline Halo? Mærket er til dig, der går op i din træning, og som gerne vil se godt ud, mens du træner.

 

Synes du også, at træningstøj kan blive for praktisk og for lidt moderne? Dette garderobe-problem har Newline forsøgt at finde en løsning på. Løsningen finder du i søstermærket, Newline Halo, som både har funktionalitet og urbant look for øje.

 

Fingeren på pulsen

De kreative mennesker bag Halo kommer selv fra henholdsvis tøjbranchen og PR-branchen, og derfor har de fingeren på pulsen, når det handler om god påklædning – både til hverdag og til træning. Kollektionerne fra Halo er designet med tre kategorier for øje: off-duty, træning og uniform. Den sidste kategori, uniform, er særligt inspireret af de danske specialstyrker, som også tester produkterne inden de kommer på markedet.

 

Til gavn jorden rundt

Denne inspiration stammer helt tilbage fra grundlæggeren af Newline, Helge Petersens, tid som jægersoldat. Han erfarede, at de faldskærme, han sprang i som soldat, var bedre til at modstå regn og rust end hans egen uniform. Denne problemstilling besluttede han sig for at løse.

Det blev startskuddet til et sportsbrand, der i dag sælger sportstøj til både Europa og resten af verden.

 

Er du bidt af sport, og går du op i din træning? Så vil du helt sikkert finde sportstøj, som imødekommer dine høje krav. Mangler du afslappet men tjekket hverdagstøj, kan du også godt glæde dig til at kigge ned over Newline Halos store udvalg.