Er du allerede på udkig efter din nye vinterjakke? Se med her

At finde vinterjakker til damer er lidt sværere, end du skulle tro. Hvert år, når de koldere tider nærmer sig, går det mere og mere op for dig, at du skulle have været ude i god tid. Desværre er det sådan hvert år, før det helt ender med at gå op for dig. Heldigvis har du god tid nu til at være ude i god tid med en vinterjakke til de kolde vintermåneder. Spørgsmålet er mere… hvilken stil vl du gå efter? Der er mange forskellige vinterjakker på markedet.

Den varmere vinterjakke

Der findes de varmere vinterjakker, hvor der også er en hætte til, hvis det bliver koldt for ørene, og huen desværre ikke er nok. Hos Klædeskabet har de mange forskellige varme vinterjakker, der helt sikkert vil holde dig varm i de kolde måneder. De findes i forskellige længder – kort, lige til knæet og over knæet. De længste vinterjakker varmer helt sikket bedst, men det er forskelligt, hvor meget ”varme” vi hver især føler, at vi har brug for. For nogen kan det være nok bare at have en kortere model, og så tage en tyk sweater på under.

Frakken

Der er også de klassiske frakker. Her kan du også sagtens finde en varm frakke, der både kan klæde din stil, hvis du er mere til det klassiske. Her er det muligt at købe en frakke, hvor du har plads til en tyk sweater under. Det ser også pænt ud med nogle læderhandsker og en hue.

Den korte og varme

Der findes modeller, der er korte, og de ligner slet ikke vinterjakker. Det kunne sagtens ligne en jakke, der bliver brugt i efteråret. Men den varmer faktisk meget mere, end andre jakker, der skulle ligne at varme. Derfor kan du roligt købe sådan en jakke uden at bekymre dig om.