Dette er godt at vide, når du køber nye sneakers

Hvis der findes én bestemt type beklædningsgenstand, som både kvinder og mænd kan forenes i deres tiltrækning af, må det være sneakers. De kan bruges til lidt af hvert, lige fra fine lejligheder til en gåtur i skoven, og de er stort set altid behagelige at gå i – især for kvinder, hvis man sammenligner med et par høje hæle. Her giver vi en lille guide til, hvad der er godt at vide, når du har besluttet dig for at købe et par nye sneakers. Denne guide er egentlig skrevet med fokus på herre-sneaks, men mange af de samme regler gælder også for kvinderne.

Kvalitet over kvantitet

Mange samlere ynder at have et kæmpe lager af sneakers i deres hjem. Derfor kan man hurtigt komme til at tro, at det blot handler om at have så mange sneakers som muligt, men dette er ikke tilfældet. Mange af disse samlere har samlet i mange år, før deres samling er blevet så stort. Det er altså i langt højere grad vigtigt, at du sørger for at købe sneakers, der er i høj kvalitet, i stedet for at hive hver enkelt sko, du ser, ned fra hylden. En måde, hvorpå du kan sikre den gode kvalitet, er ved at gå efter de velkendte, etablerede brands. Dette kunne fx være et mærke som Adidas (Adidas sneakers herre). Det gode ved brands som den tyske gigant er, at de laver sko indenfor alle prisklasser, så du ikke behøver at sprænge banken, når du investerer i et par nye sneakers.

Slå til i tide

En anden ting, der er vigtigt at have i baghovedet, når du skal købe sneakers, er, at nogle af dem altså kun kommer i et begrænset antal. Det er derfor vigtigt, at du handler hurtigt, hvis du finder et par fede sko, som har en limiteret udgivelse.