Invester i et oppusteligt spabad

Hvis du elsker ideen om at slappe af i din egen spa, men du ikke ønsker noget så permanent som et almindeligt boblebad, er et oppusteligt boblebad den perfekte løsning. Du kan oprette en næsten overalt hvor der er fladt, også indendørs eller på din campingplads. Oppustelige spabade har ikke alle de samme funktioner som standard spabade. Selvom de leverer varmt, sprudlende vand, har de fleste ikke vandstråler, og de kan ikke transportere dig tilbage til 1980’erne. Det er en god ide at vide præcis hvad du går ind til, før du sætter gang i din luftpumpe.

Det nemme valg

Hvis du er en lejer med en trist, tom gårdhave, eller nogen med en færdig garage, der har brug for lidt spænding, eller hvis du bare vil have evnen til at synke ned i et boblebad uden at tømme bankkontoen, kan du køb en oppustelig spa. De giver i det væsentlige den samme oplevelse som en standard spa, uden at der kræves permanente ændringer i dit hjem eller din ejendom. De er endda lette nok til at konfigurere, at du sandsynligvis kan gøre det på egen hånd, så længe du kan bære boblebadet, når det skal tømmes.

Hav styr på kriterierne

Når du går ud og køber et nyt oppusteligt spabad er der nogle ting du skal overveje, enten inden du tager afsted, eller når du står i butikken. Du kan selvfølgelig også vælge at købe det online, men så skal du passe på med de utroværdige sider. Når du køber dit spabad skal du finde ud af hvor stort det skal være, og hvor mange mennesker der skal kunne være i, så du ikke enten købet et spabad der er for stort eller for lille. Du kan også finde spabade, som indeholder et kontrolpanel. Her kan du styrer massage, hvis der er det, lys og boblerne.