Gaver til den haveglade

For nogle mennesker er definitionen på lykke en dejlig solskinsdag i haven, hvor der er masser af tid til at luge, plante og trimme. Hvis du selv skulle kende en haveelsker, vil det garanteret bringe smil at finde dem en gave, som giver mulighed for at udfolde sig endnu mere ude i det grønne. Her kommer tre gode idéer til gaver, du kan give til den haveglade.

Nogle spændende frø

Hvis man har grønne fingre, er der få ting så sjove som at eksperimentere med nye, spændende planter. Derfor kan du med fordel lede efter nogle frø, der går lidt ud over planteskolernes normale sortiment. Det er dog nødvendigt, at du får tjekket op på, om det er planter, der kan klare sig i det danske klima, for der er heller ikke noget ved at give en gave, som er dømt til at visne og mislykkes.

En stennedlægningsfræser til den ambitiøse

Hvis du kender et havemenneske, der har masser af plads og måske endda beskæftiger sig lidt med landbrug som erhverv eller i fritiden, så er stennedlægningsfræseren den helt perfekte gave. Maskinen bruges typisk, når man skal anlægge større græsplæner og derfor har brug for, at jorden er helt perfekt. Du kan få mere at vide om forskellige stennedlægningsfræsere på https://www.dk-tec.dk/jordredskaber/stennedlagningsfraser.html.

Nye handsker

Havebrug er om muligt en interesse, hvor man får jord under neglene, men det er nu også en stor del af charmen. Alligevel kan det være en fordel med et par gode handsker, når man tilbringer meget tid i haven, da man ellers kan få meget beskidte hænder. Handskerne er desuden en fordel imod tidsler, brændenælder og andre stikkende og ubehagelige planter. Heldigvis kan man købe handsker, der er lavet specifikt til havearbejde, og som garanteret vil blive nyttige næste gang hækken skal beskæres eller tulipanerne skal plantes.