De perfekte indflyttergaver til de nye boligejere

Du er selvfølgelig enormt glade på dine bekendtes vegne. Fantastisk, at de har fundet en bolig. Men derefter sætter panikken ind. Hvad skal man dog give dem i indflyttergave? Kunsten at give en gave kan give de fleste sved på panden – især indflyttergaven, som ikke har definerbare rammer for dens pris eller karakteristik. Alle relationer og situationer kalder på forskellige definitioner på, hvad indflyttergaven skal indebære. Hvis de er nære venner eller familie, kan det måske kræve lidt mere seriøse gaver, hvorimod hvis det f.eks. er en af dine mange studievenner, kræver det nok en mere for-sjov-gave. Mulighederne er mange, og derfor kan det være rart med lidt assistance, når valget af gave skal træffes.

Eksempler på indflyttergaver, der aldrig skuffer

Et af de største mål med indflyttergaven er blot ikke at skuffe eller såre modtageren. Det er sjældent dette sker, men med følgende eksempler, bliver det praktisk talt umuligt:

  • En ny bolig kræver oftest nye møbler. Et nyt møbel er en af de fineste gaver, du kan give, da det både er yderst brugbart og viser særlig omsorg. Det rette møbel kan gøre både modtageren og modtagerens bolig glade – bliv inspireret på Møbelkompagniets webshop.

  • En perfekt måde at give en ny lejlighed liv på er at give den nye liv – bogstaveligt talt. Planter/blomster er altid en sikker vinder, da planter/blomster er med til at dekorere boligen, og så er planter/blomster i gave et kulturelt symbol på kærlighed og omsorg.

  • Hvis du kender personen godt og ved, hvad de holder af kunstnerisk, kan du eksperimentere med et billede eller maleri i gave.

  • De fleste sætter pris på lidt flair til køkkenet – f.eks. i form af bestiksæt, porcelæn eller køkkengrej (f.eks. kaffemaskine). Dermed behøver modtageren heller ikke selv tage ud og købe disse ting.

  • Selvlavede gaver giver altid ekstra taknemmelighed fra modtageren.