Alternative gaver til håndværker-faren

Nærmer fars dag sig eller juleaften, og ved du ikke, hvad du skal give til din gør-det-selv far?

Det kan være svært at købe ting til sin gør-det-selv far, hvis man ikke har meget forstand på hans arbejde og han har alt, hvad han skal bruge. Her kommer en guide til nogle alternative gaveideer, som du kan overraske ham med, og som han nok ikke havde regnet med at få.

Surprise-event

Et surprise-event er altid en sikker vinder, da det viser stor omtanke og ikke nødvendigvis behøver at være særligt dyrt. Det er formentlig det, som han mindst venter, hvis du aldrig har gjort det før, og derfor vil han blive meget overrasket. Derudover kan surprise-eventet arrangeres, lige som man har lyst til og kombineres med mange andre ting.

En ny plakat til værkstedet

Hvis din far er håndværker, kan det være, at han allerede har en plakat med nøgne damer ude i sit værksted. Synes du, at dette er en tand for sjofelt, så kunne et sjovt alternativ være at give ham en eller flere plakater med far-jokes, som han kunne grine over, hver gang han skal ud i hans eget hjem. Det er selvfølgelig nødvendigt, at din far besidder den klassiske farhumor. Men hvis han gør det, så vil han helt sikkert more sig gevaldigt over at have sådan en hængende ude i garagen

En oplevelsesgave

Hvis din far er til storartede naturoplevelser og store adrenalinkick, så kunne en alternativ og sjov gave også være en tur i en luftballon. Ballonflyvninger er blevet mere og mere populære og man kan lave en rigtig hyggetur ud af det med god mad og drikkelse.

Hvis dette er en for stor og voldsom tur, så er en sikker vinder altid at invitere ham ud og spise eller med en tur i biffen. Dette er en god oplevelse, som han helt sikkert vil være glad for at dele med dig.