3 sjove udendørsaktiviteter

Man kan nærmest få helt kuller af at sidde indenfor foran en computer hele dagen. Derfor er det vigtigt at komme udenfor i fritiden. Men det er ikke altid lige nemt. Derfor har vi fundet 3 aktiviteter, der gør udendørslivet sjovt.

Find rav med uv lys

De fleste danskere har prøvet at være på stranden og finde en rødlig klump. I håbet om at det skulle være rav, banker man den lige mod tanden, men lad os nu være ærlige. Du aner jo ikke, om det er rav.

Hvis du vil på ravjagt med gevinst, kan du prøve at arbejde med koblingen af rav og uv lys. Find rav med uv lys og find masser af det. Det er bestemt nemmere at finde rav, hvis du har en ravlygte med, da ravet vil lyse op blandt de almindelige sten.

Tag i skoven

En tur i skoven er nogle gange, lige hvad man har brug for efter en lang arbejdsdag. Det er godt at komme ud og få gang i kroppen, og de mange sanseindtryk i skoven er kun et plus.

Bare fordi vejret er koldt, gør det ikke turen i skoven mindre sjov. Det handler jo bare om påklædning, som de kloge siger. Så på med en varm jakke, og så er det ellers afsted.

Husk at tage en ven med, hvis det er mørkt, og du ikke kender stierne du går på.

Byg en snemand

Man kan jo krydse fingre for, at der falder en masse sne i år. Du associerer måske leg i sneen med børn og barndom, men hvorfor skulle man dog vokse fra det? Når du bygger en snemand, laver sneengle, leger sneboldkrig eller måske bare går en tur i det smukke vejr, får du en masse motion og godt med frisk luft. Begge dele er godt for hjernen, og de hjælper med at skabe godt humør.