Den perfekte gave til forskellige typer mænd

Når du skal købe en gave til en mand, er der mange forskellige veje, du kan gå. Hvilken vej du skal gå, kommer tit og ofte an på, hvilken type din mand er, og hvad han interesserer sig for, og går op i.

Den stilfulde og forfængelige mand

Denne type mand, er en der sætter pris på gaver så som nyt tøj, smykker og ure, dufte og kosmetikprodukter. Det skal ikke forstås, som at de er overfladiske og narcissistiske – de nyder blot at være veltilpasse i deres udseende og udstråling.

Den håndværksmæssige mand

Dette er manden, der nyder at arbejde med hænderne, og får ordnet alle husprojekterne selv, uden hjælp fra de professionelle – uanset hvor komplekst det må se ud udefra. Han modtager gerne gaver som værktøj – f.eks. en ny boremaskine eller en ny motorsav. Det kunne også være arbejdstøj, eller ting der kan bruges til at sætte haven i stand.

Sportsudøveren

Her har vi manden, der elsker at være aktiv. Fritiden bliver brugt i fitnesscenteret, ude i skoven på en løbetur, på cyklen, eller hvor end han ellers kunne finde på at forbedre sin fysiske formåen. Gode gaveideer her består af sportstøj, sportsure med indbygget GPS, løbe- eller cykelsko, eller ting som håndvægte, der kan bruges til at bygge et lille fitnessrum hjemme i boligen.

Gourmanden

Denne mand elsker at bruge tid i køkkenet, og holder ikke tilbage med de kulinariske evner derhjemme, til stor glæde for familien. Gaver til denne mand kunne være nyt køkkenudstyr, som køkkenknive, kødtermometre og nye pander.

Den professionelle mand

Dette er manden, der går op i arbejdet, nogle gange næsten som en passion, og ofte ikke kan lade det ligge, selv når han er hjemme og det er fyraften. Her kan gaver som en printer, printerpatroner, og nye udvidelser til computeren, f.eks. et nyt tastatur tages i betragtning.